Zaaizaden

Zaaizaden

GEDO is leverancier van zaaizaden voor de veehouder en akkerbouwer. Door samenwerking met meerdere zaadveredelingsbedrijven zijn we specialist in diverse teelten.

grasmengels

Groenbemesters

maiszaad

Ruwvoer

groenbemester biologisch

Akkerbouw

sorghum

Biologisch

Zeer vroege mais

Mais

DUO CS

Rassen Caussade

DUO CS

Symptomen bij een tekort aan voedingsstoffen in de mais

DUO CS

Biologische mais

DUO-CS®

Graszaden

COUNTRY Super

COUNTRY Multilife

COUNTRY MilkMore

COUNTRY mengsels

COUNTRY mengsels ECO

Eiwitgewassen

Veldbonen

Luzerne

Lupine zaad

Klavers en kruiden

DUO CS

Privé: Ontsmettingen

Sorghum

DUO CS

Privé: Ontsmettingen

Sorghum

Soorten Sorghum

Teelthandleiding Sorghum

Direct naar jouw soort zaad? Maak hier jouw keuze

Ben je op zoek naar graszaadmengsels voor blijvend grasland, met of zonder klaver, of een soortenrijk grasland, dan zijn er diverse mogelijkheden.

Wil je maïs telen, en ben je op zoek naar een vroeg ras dat je voor 1 oktober kunt hakselen, of ga je voor middenvroege rassen voor een grotere opbrengst en gelijkzaai/onderzaai zodat je na 1 oktober kunt hakselen? 

Behalve in de maïsteelt hebben we ook een diversiteit aan groenbemesters op bouwland. De juiste groenbemester is de basis voor de teelt van het te verbouwen gewas in het nieuwe seizoen. Laat je informeren wat in jouw situatie het beste past. 

Biologische zaad is beschikbaar in grassen, klavers, maiszaad en diverse andere gewassen en groenbemesters. Vraag gerust naar de beschikbaarheden. 

Ook zijn er mogelijkheden voor nieuwe teelten, zoals sorghum, veldbonen enz. 

Ben je op zoek naar een 3e gewas voor de gewasdiversificatie of wil je meer eiwit van het eigen land, dan zijn er zeker mogelijkheden! 

 • Wijziging gewas

  Vanwege de natte omstandigheden wordt soms, als noodgreep, besloten om op bepaalde percelen een ander gewas te telen dan in de Gecombineerde opgave is opgegeven.

 • Hoe komt mijn grasland de winter uit?

  Sinds half oktober zijn de omstandigheden voor grasland zeker niet optimaal geweest. Door de regen zijn veel graspercelen lang de winter in gegaan, onder water komen te staan en vervolgens vorst. Soms nog regionaal schade door ganzen, wild of ongedierte. Wat is het effect van deze externe invloeden op grasland?

 • Voorkom maiskopbrand met de juiste raskeuze

  Maiskopbrand komt steeds vaker voor.

 • Hoe verbeter je je ruwvoerteelt?

  Gezond ruwvoer betekent gezonde dieren.

 • DUO mais hakselen

  Hakselen Caussade DUO mais.